Analytiker som kalte Crypto Pullback sier at disse Altcoins vil øke hardest når markedet finner en bunn

En populær kryptotrader og analytiker sier at tre altcoins vil brøle tilbake til livet etter at Bitcoin når bunnen.

Analytikeren, kjent i bransjen som Flood, forteller sine 87.000 Twitter-følgere at han er optimistisk med hensyn til BTC, men er fortsatt forsiktig med den kortsiktige veien fremover, vel vitende om at mange store investorer allerede har plassert sine spill og kommet inn i markedet.

“Her er nivåene jeg ser på. Hvis $ 17.400 går i stykker, tror jeg vi fortsatt er bullish, men krypingen av deriv v spot så vel som større spillere som har kjøpt allerede gjør meg feil på siden av forsiktighet på disse nivåene.

Jeg vil unngå å bli hakket opp før vi bryter $ 20 000

Flood forutsa nøyaktig det bredere kryptomarkedets nåværende retracement 4. desember, før Bitcoin begynte å flytte til et nylig lavt nivå på $ 17.638.

Ser fremover, sier analytikeren at han forventer at tre altcoins vil øke når markedet kommer tilbake.

Flood sier at handelsmenn bør holde seg til det grunnleggende når de vurderer markedet

Han advarer mot å bli for fanget i komplekse tekniske handler, spesielt i den flyktige og historiedrevne verdenen av kryptovaluta.

“Hver gang jeg kjeder meg og prøver å lage søte, veldig kompliserte handler i henhold til modeller som en 20 år gammel fysikkgrad utarbeidet for meg, er det når jeg pleier å fakkle mest penger. Markeder, spesielt krypto, er veldig narrative og har en tendens til å utvikle seg hardt eller ikke i det hele tatt. ”